i̇ş hizmetleri

turkmall'da toptan satış fiyatları nasıl görüşülür?

Apr 30, 2023

Ürünleriniz için rekabetçi fiyatlar sağlamak, işinizin başarısı için çok önemlidir. Ürün tedarik ederken müzakere becerileri ve stratejileri hayati önem taşır ve TurkMall satıcılarıyla iş yaparken dil ve kültürel faktörleri de göz önünde bulundurmalısınız.


Başarılı fiyat pazarlığı, doğru kalite için doğru fiyatı ödediğiniz ve satıcının yeterli kar elde ettiği doğru dengeyi bulmayı içerir. İyi bir müzakere, her iki tarafın da tatmin olmasıyla sonuçlanır.


Pazarlık yapmadan önce, çevrimiçi profilini kontrol ederek ve bir doğrulama rozeti arayarak satıcının güvenilirliğini araştırın. Satıcının maliyetlerini ve rakiplerinin fiyatlarını belirleyin ve %20 kar marjı elde etmelerini sağlayan makul bir temel fiyat hedefleyin.


Kanıtlanmış kaynak bulma gücüne sahip köklü şirketlerin satıcılar tarafından tercih edilme olasılığı daha yüksektir. Onları şirketinizin uzun ömürlülüğü, satın alma gücü ve gereksinimleri hakkında bilgilendirin. Yüksek hacimli bir müşteriyseniz, satıcılar indirim sunabilir. Daha yeni işletmeler, onlarla birlikte büyümek isteyen üreticilere yaklaşabilir.


Satıcının işini ve fiyatlandırma gerekçesini anlamak için sorular sorun. Ürün kalitesini değerlendirmek ve ciddi bir alıcı olduğunuzu göstermek için numune isteyin.


Pazarlık gücünüz sizde olduğundan, bir müzakereden uzaklaşmaktan korkmayın. Birden fazla satıcıyla konuşarak rekabetçi fiyatlandırmayı teşvik edin ve onları rakip teklifler hakkında bilgilendirin.


Depozito tutarları, ödeme koşulları, daha hızlı sevkiyat, e-ticaretin yerine getirilmesi, garanti iyileştirmeleri ve daha iyi paketleme gibi nakit akışını etkileyen diğer faktörleri tartışarak müzakerelerde yaratıcı olun.