i̇thalat ihracat

i̇şletmeniz için toptancı tedarikçiler nasıl bulunur?

May 18, 2023

12 Mayıs 2023,


Yeni işletmelerin karşılaştığı en büyük zorluklardan biri, iyi bir toptancı tedarikçisi bulmaktır. Şirket, yalnızca işiniz için ihtiyaç duyduğunuz şeylere sahip olmakla kalmamalı, aynı zamanda güvenilir ve güvenilir olmalıdır.


İnternet ana bilgi kaynağı haline geldi ve aslında üreticileri, tüccarları veya toptancıları bulmanın baskın yolu. Bugün bir şirket internette yoksa, temelde yoktur, değil mi? Ancak, çevrimdışı olarak iyi ticaret ortakları bulmanın hala yolları var ve onları ihmal etmemelisiniz.


Bu gönderide, çevrimiçi ve çevrimdışı toptan satış sağlayıcılarını nasıl arayacağınız ve hatta dolandırıcılardan nasıl kaçınacağınız konusunda birkaç kelime söyleyeceğiniz konusunda birkaç iyi ipucu veriyoruz. Arama becerilerinizi geliştirmek için bu 5 dakikalık okumayı yapın.


 




Doğru ürünü buldunuz mu? Üreticiye sorun


Doğru ürünü bulduysanız ve tam olarak kimin ürettiğini biliyorsanız, üreticiyle iletişime geçin. Büyük şirketlerin web sitelerinde genellikle resmi distribütörlerinin bir listesi bulunur. İhtiyacınız olan kişi listeyi sunmuyorsa, iletişim sayfalarını kontrol edin ve onları arayın veya onlara bir e-posta gönderin. Zorlamaktan fazlasıyla mutlu olacaklar.


Ayrıca, doğrudan bir tedarikçi sözleşmesi almayı deneyebilir, böylece aracıyı atlayabilir ve oldukça fazla para tasarrufu sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte, çoğu büyük üretici şirketin genellikle yüksek minimum sipariş gereksinimleri vardır, bu da yeni ve küçük işletmeler için bir engel olabilir. Ama istemek ücret gerektirmez.


Üretici ile bir sözleşme imzaladığınızda, ürün yelpazesinden taze ve en düşük fiyata gerçek olanı alırsınız. Bu nedenle, bakmanızı önerdiğimiz ilk yer burasıdır.


İnternet, güçlü


Bu o kadar bariz ki listeye koymaya biraz utanıyoruz. Bugünlerde, bölgenizdeki ve her kıtadaki tüm tedarikçilerden yalnızca bir soru uzağınızdasınız. Ve yine de, güzel bir şirketi yalnızca Google yeterince popüler bulmadığı için kaçırabilirsiniz.


Google'ın araması reklama para ödemeyenlere haksızlık olabilir ve eğer bir şirket buna gücü yetmiyorsa web sitesi arama sonuçlarının üçüncü veya dördüncü sayfasında bir yerlerde gizli kalır ve bilirsiniz kimse o kadar uzağa bakmaz. Bu yüzden B2B pazaryerlerini denemenizi öneririz. Arama sonuçlarında birbiri ardına bağlantıya tıklamaktan çok daha uygundurlar.