haberler

i̇stanbul'daki b2b uluslararası konferansı'nda medya sponsoru olarak türk mall: bosco

Jun 27, 2023

En önemli uluslararası konferanslardan biri olan Turk Mall, 23 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenen B2B Uluslararası Konferansı'na medya sponsoru olarak katıldı. Bu konferans, profesyonellerin ve şirketlerin ağlarını genişletmeleri ve iş sektöründe bilgi ve deneyim alışverişinde bulunmaları için önemli bir fırsattır.


Konferans, çok sayıda yerel ve uluslararası şirketin yanı sıra çeşitli alanlarda profesyonelleri ve uzmanları ağırladı. Bir günlük bir etkinlikte düzenlenen pazarlama, inovasyon, modern teknoloji ve sürdürülebilirlik gibi çeşitli konuları kapsayan çok çeşitli eğitim oturumları, atölye çalışmaları ve konferanslar sunuldu.


Konferansın medya sponsoru olan Turk Mall, AVM içinde konferans için reklam alanı sağlayarak, medya ve sosyal medya kanallarında konferansın tanıtımını yaparak etkinliğe destek sağlamıştır. Medyanın Alışveriş Merkezini terk etme çabaları, konferansın önemini ve katılımcıların katılım yoluyla elde edebileceği faydaları vurgulayan tanıtımı içeriyordu.


Turk Mall'un konferansa katılımı, Turk Mall platformunu tanıtmak ve Türkiye'de ve dünyada lider alışveriş destinasyonu konumunu güçlendirmek için mükemmel bir fırsattı.

Konferansa çok sayıda katılımcı ve potansiyel katılımcı katıldı ve Turk Mall, iş sektöründe yeni ilişkiler kurma ve ağları genişletme fırsatı sağladı.


Özetle, Turk Mall'un İstanbul'da düzenlenen B2B Uluslararası Konferansı'na medya sponsoru olarak katılması, platformun tanıtımı, müşteri tabanının genişletilmesi ve e-ticaret sektöründeki lider konumunun pekiştirilmesi için önemli bir fırsattır.